Η Ε.ΚΑΤ. ΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. σας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της (3ο χλμ Δράμας Καλαμπακίου) σεμινάριο - παρουσίαση των υλικών φινιρίσματος Sheetrock της Knauf.

Η παρουσίαση περιλαμβάνει θεωρητική ενημέρωση από τον υπέυθυνο πωλήσεων της Knauf στην βόρεια Ελλάδα καθώς και πρακτική εφαρμογή των υλικών από εξειδικευμένο τεχνικό.

Περισσότερα...

Σας ενημερώνουμε ότι άνοιξε και είναι σε πλήρη λειτουργία ο καινούργιος μας εκθεσιακός χώρος. Μπορείτε να τον βρείτε μέσα στις στεγασμένες εγκαταστάσεις μας στο 3ο χλμ Δράμας Καλαμπακίου.

Στο νέο εκθεσιακό χώρο μπορείτε να δείτε ζωντανά, δείγματα από εφαρμογές διαφορετικών ειδών επιχρισμάτων, βαφών, συστημάτων οροφών, πατητής τσιμεντοκονίας και άλλων ειδικών δαπέδων.

Σας περιμένουμε

Περισσότερα...

Η FIBRAN στο πλαίσιο δράσεων που σκοπό έχουν τη διάδοση ορθών πρακτικών, τη μεταφορά τεχνογνωσίας και την ανακοίνωση επιστημονικών εξελίξεων στο τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης των κατασκευών, με χαρά σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει, υπό την αιγίδα του ΤΕΕ Α. Μακεδονίας & Θράκης, με τίτλο:

Μελέτη & Κατασκευή Σύνθετων Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης κτηριακού περιβλήματος (ΣΣΕΘ / ETICS)

Περισσότερα...

Η NEOTEX είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση που από την ίδρυσή της (1959), αποτελεί σημείο αναφοράς στη μόνωση - στεγάνωση, την προστασία δαπέδων και την επισκευή.

Τα νέα υλικά που είναι διαθέσιμα καλύπτουν τους παρακάτω τομείς:

Περισσότερα...