Η Ε.ΚΑΤ. ΜΠΕΤΟΝ ΑΕ ανακοινώνει την συνεργασία της με την εταιρία MARISAN http://www.marisanbg.com/en  που έχει έδρα την Βουλγαρία και δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η MARISAN είναι παραγωγός διογκωμένης (γραφιτούχας και απλής) πολυστερίνης, κονιαμάτων, χρωμάτων και ακρυλικών και σιλικονούχων επιχρισμάτων (πάστες).

Η Ε.ΚΑΤ. ΜΠΕΤΟΝ ΑΕ είναι πλέον ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Marisan σε όλη την Ελλάδα και επιγραμματικά τα προϊόντα που προσφέρουμε καλύπτουν τους παρακάτω τομείς:

1) Διογκωμένη Πολυστερίνη - Γραφιτούχα Διογκωμένη Πολυστερίνη
2) Ειδικά τεμάχια διογκωμένης πολυστερίνης σε οποιοδήποτε σχέδιο για εσωτ. και εξωτ. χρήση.
3) Κόλλες Πλακιδίων.
4) Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης πιστοποιημένα κατά ETAG5) Επιχρίσματα, τσιμεντοειδή, ακρυλικά, σιλικονούχα, γυψοσοβάς κτλ.
6) Θερμοσοβάς με σφαιρίδια διογκωμένης πολυστερίνης.
7) Επισκευαστικά Κονιάματα.
8) Χρώματα κτλ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

9,90 €/m2 + ΦΠΑ

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αστάρι – Κόλλα – Πλέγμα – Βύσματα – Πάστα – Γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη (γκρί) EPS 80 πάχους 5cm – Έγχρωμο σιλικονούχο επίχρισμα

Όλα τα παραπάνω υλικά είναι πιστοποιημένα κατά την Ευρωπαική νόρμα, έχουνε πιστοποιητικό CE και τηρούν τις πιο υψηλές προδιαγραφές γεγονός που σε συνδυασμό με την τιμή τους, τα κατατάσσει σε πολύ υψηλά επίπεδα σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Τέλος, η εταιρία μας εξασφάλισε για τους συναδέλφους του νομού μία επιπλέον έκπτωση γνωριμίας των προϊόντων για τις πρώτες παραγγελίες τους.

Για μία πρώτη ενημέρωση καθώς και για μία παρουσίαση των προϊόντων μπορείτε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας ή στο 6944438286